Angst & bezorgdheid, studie tijdens COVID-19

Lijkt het leven soms overweldigend? Worstel je met slapeloze nachten? Gonzen de “wat als” door je hoofd en beroven ze je van je vrede? Zoek je naar rust van alle angst en bezorgdheid die je leven vult en je dromen van een betere toekomst berooft?
Vergis je niet; angst is overal om ons heen. Maar dat betekent niet dat we nog langer ineen hoeven te krimpen. Angst plaagt ons, en het is tijd dat we laten weten wat zijn plek is! Angst mag niet langer heersen over ons leven.
In deze zesweekse studie, willen we in Gods Woord graven, van het Oude Testament tot het Nieuwe, en ontdekken wat God zegt over angst en bezorgdheid. We zullen leren hoe we kunnen strijden door de kracht van Zijn Woord. We zullen niet langer slaaf zijn van onze angsten. Ondanks dat angst en bezorgdheid altijd een deel van het leven zal zijn, kunnen we leren hoe we de controle terugkrijgen en er niet meer door terneer geslagen hoeven te zijn.
Als we naar God toe gaan voor hulp, zullen we de vrijheid vinden waar ons hart naar verlangt en de vrede die ons verstand nodig heeft. Met God aan onze zijde en Zijn Woord in ons hart en ons verstand, zullen we overwinnen!
Pak lekker een kopje koffie of een kopje thee, sla je Bijbel open en laten we onze “Verlosser van Angst” ontmoeten als we samen lezen en Gods instructies opschrijven. Voor meer bemoediging kan je online met ons mee doen waar je meer bijbelstudiemateriaal vindt zoals onze Maandag, Woensdag, Vrijdag blogposts, dagelijkse overdenkingen en een gemeenschap die je aanmoedigt om meer tijd in Gods Woord door te brengen!
Hier kan je je studiegids downloaden of kopen via Amazon.de!
Zoals altijd kan je onze studie volgen op jouw manier. Volg ons via deze blog en deel de verhalen met je vrienden en vriendinnen. Of doe met ons mee via Facebook. Je bent van harte welkom in onze studiegroep! Of start je eigen studiegroep via whatsapp, hangouts, of ander platform. Je kan ons ook volgen via Instagram. En natuurlijk vind je onze studies in de YouVersion bijbelapp. Volg het plan samen met je vrienden of gemeenteleden die je nu niet kan ontmoeten en bemoedig elkaar, bid voor elkaar en open samen Gods Woord.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente