Toerusten om vrouwen te helpen Gods Woord te kennen

Toerusten van Vrouwen om Gods Woord te Kennen

Inspireren | Bemoedigen | Toerusten

Vandaag is deel DRIE van onze missie. Love God Greatly bestaat voor het:

|TOERUSTEN| van vrouwen om te groeien in hun geloof, zodat zij gebruikt kunnen worden om anderen tot Christus te brengen. 

Ook al zijn we online met elkaar verbonden, toch voelen we ons als Love God Greatly verbonden met elkaar als een echte familie. We zijn een familie! En een familie is trouw aan elkaar!

Als je je hebt geregistreerd als Groepsleidster (Facilitator) van Love God Greatly word je opgenomen in een grote familie en ons team werkt hard om te zorgen dat jij alle materialen en steun krijgt die je nodig hebt om een groep te leiden en je vol vertrouwen op God te wijzen.

We zijn vol vuur voor onze familie en de missie waar we samen voor strijden. We willen onze groepsleidsters TOERUSTEN zodat zij op hun beurt vrouwen kunnen TOERUSTEN om dichter naar God toe te groeien door Zijn Woord te bestuderen en anderen voor Christus kunnen winnen. Het is een eindeloze stroom van leven en geven die recht uit Gods hart komt.

“Heel de Schrift is door God ingegeven en is nuttig om daarmee te onderwijzen, te weerleggen, te verbeteren en op te voeden in de rechtvaardigheid, opdat de mens die God toebehoort, volmaakt zou zijn, tot elk goed werk volkomen toegerust.” – 2 Timotheüs 3:16-17

Hoe bedoel je: ik ben onderdeel van een familie? Waar vind ik deze familie? En wat zijn dan de materialen en steun die de groepsleidsters van Love God Greatly krijgen?

Ben je er klaar voor? Daar GAAN WE…

  • LGG Groepsleidsters Groep op Facebook –Toegang tot de besloten groep met een dagelijkse bemoediging en steun door eerlijke inzichten, creatieve ideeën en brainstormen, inspiratie en het vergroten van je zelfvertrouwen, en heel veel tips op hoe je je groep goed kan leiden!! (Deze is in het Engels, we hebben nog meer Nederlandse Groepsleidsters nodig om zelf een actieve groep te vormen. Dus meld je aan!)
  • LGG Groepsleidsters Handboek –Weet je niet precies waar je moet beginnen of hoe je kan volhouden? Geen nood! We hebben een handboek geschreven vol met praktische tips en trucs op hoe je een groep kan vormen en kan leiden. We hebben onze meeste gestelde vragen verzameld en hierin beantwoord! Mail naar [email protected] om deze te ontvangen.
  • LGG Studie Materialen –We hebben een manier voor elke vrouw in elke fase van haar leven om mee te doen met onze studie op haar eigen manier! Samen met onze LGG Leesplannen en Studiegidsen hebben we ook elke Maandag, Woensdag en Vrijdag blogposts van een geweldige groep vrouwen die hun leven met God willen delen. We updaten onze LGG Facebook met posts en mooie plaatjes om te delen. Onze overdenkingen zijn beschikbaar via YouVersion. Al deze materialen zijn ontworpen als extra’s om de studies te verrijken en te verdiepen en kunnen JOU helpen als jij je groep leidt!
  • Facilitators Only Page –Op onze website vind je deze pagina met alle professionele plaatjes en andere studie specifieke materialen die speciaal ontworpen zijn voor Groepsleidsters. (Deze pagina is alleen beschikbaar in het Engels.)
  • Ons LGG Gebed en Bemoedigingsteam zijn een essentieel onderdeel van jouw ervaring als groepsleidster en geven jou toegang tot een veilige plek om je persoonlijke en groepsgebedspunten te delen en ook geeft het toegang tot een groep van ervaren groepsleidsters die toegewijd zijn om jou onderweg aan te moedigen!

God heeft deze bediening gezegend met vertalingen van de materialen over zes continenten! En God heeft vrouwen in ons leven gegeven die ons op Hem blijven wijzen. We kunnen Gods Woord niet weggeven zonder onze Groepsleidsters die bereid zijn om de handen en voeten van Jezus te zijn door vrouwen te helpen op de plek waar ze zijn en hen de hand te reiken.

Binnen deze schat aan materialen die beschikbaar zijn is een LEGER aan trouwe vrouwen actief, vrouwen zoals jij! Onze Love God Greatly familie blijft maar groeien en daarmee worden muren afgebroken die tussen vrouwen en Gods Waarheid instaan, door dappere vrouwen zoals jij die hun tijd en hart delen met anderen.

Sta je met ons zij aan zij als we de volken van deze wereld bereiken voor Christus? 

Met maar een mosterdzaadje aan geloof kunnen we bergen verzetten in Zijn naam! 

Hier is de uitdaging: heb vertrouwen dat Christus je zal dragen… en bel je moeder, je zus, je oma, je nichtje, je buurvrouw of die studievriendin aan de andere kant van het land. Zoek vriendinnen op van je kerk of je werk, en ontmoet elkaar in een koffietentje of lunch samen met vriendinnen die je altijd al beter hebt willen leren kennen. Maak gebruik van deze prachtige gemeenschap die God online mogelijk heeft gemaakt en leid je groep vol inspiratie en groei in onderling contact door elkaar te ontmoeten. 

Hand in hand en van hart tot hart, laten we genade en Christus delen… samen! 

Ben je klaar voor dit geweldige avontuur? Kom dan! Geef je vandaag nog op om een Love God Greatly Groepsleidster te worden!

______________________________

Voordat je gaat, wist je dat…?

Wist je dat Love God Greatly het ontzettend belangrijk vindt om financiële en taal barrières te verwijderen die vrouwen verhinderen in het leren kennen van God door het lezen van Zijn Woord?

Wist je dat Love God Greatly uniek is in het gratis weggeven van de vertaalde Bijbelstudies?

Wist je dat 100% van de verkoop van de studiegidsen 80% van de bediening financieert?

En dat met maar 10% van onze lezers die de studiegidsen kopen…

We hebben onze studiegidsen vertaald in 18 verschillende talen!

Dit betekent dat in meer dan 100 landen vrouwen toegang hebben tot Gods Woord en een liefdevolle gemeenschap!

Prijs God voor de verspreiding van het evangelie aan hen die het anders niet konden lezen in landen van de wereld waar geen Christelijke boekwinkels beschikbaar zijn of goede Bijbelstudies!!

Dank je wel voor het vergroten van de impact van de Love God Greatly Bijbelstudie materialen!

Dank je wel voor je financiële steun als we de financiële last van onze zendelingen en kleine kerken over de hele wereld verkleinen door de studies gratis beschikbaar te stellen en weg te geven! Jouw vrijgevigheid is een enorme zegen voor hen en voor hen die zij mogen dienen!

Wil je overwegen om maandelijks te doneren? We zoeken 245 vrouwen die geloven in het werk wat onze vertaalsters doen en die hen willen ondersteunen als ze getraind worden om de vrouwen in hun land te bereiken zodat zij in de taal van hun hart Gods Woord kunnen lezen! Word een maandelijkse donateur!