Steun onze missie

Heb je wel eens een kijkje genomen op de internationale website? Als je dan kijkt bij Global dan zie je de groeiende lijst met talen waarin de studies van Love God Greatly worden vertaald. Een heel aantal van de nieuwere talen kende ik niet eens. Maar achter elke taal zit een vrouw of een groepje vrouwen die een hart hebben voor Gods Woord en voor de vrouwen in hun omgeving. Deze vrouwen geven van hun tijd en talenten om het Koninkrijk van God te dienen. Vaak zijn het jonge moeders die tijdens de middagslaapjes achter hun computer kruipen om studies te vertalen.
Zo ben ik ook begonnen. Tijdens de middagslaapjes vertaalwerk doen of SOAPen en in de avonduren nog wat als ik energie had. Na twee jaar kreeg ik de kans om naar een leiderschapstraining te gaan om andere vertaalsters te ontmoeten en training te ontvangen om de Nederlandse tak te laten groeien. Deze korte week heeft een immense impact gehad op mijn leven en op de bediening. Sinds die tijd is ons team uitgebreid en hebben we meer en meer kunnen doen.
Dat gun ik elk team wat aanhaakt. Ik gun het de vrouw in Myanmar die haar tijd geeft om God te dienen en tegelijkertijd moet vluchten vanwege een burgeroorlog. Ik gun het het nieuwe team uit Oekraïne die, terwijl ze moet worstelen met het leven in een nieuw land, is begonnen met vertalen om de vrouwen in Oekraïne te ondersteunen.
Het is zo bemoedigend om zussen in Christus te ontmoeten die hetzelfde werk doen als jij, dezelfde passie hebben als jij en hetzelfde verlangen hebben om God te dienen. Tijdens die leiderschapstrainingen ontvangen we training maar is er ook veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en tips, en is er ruimte om voor elkaar te bidden.

Het is onze missie om vrouwen over de hele wereld toegang te geven tot Gods Woord. En jij kan ons daarbij helpen!
Overweeg of je ons wilt helpen met een donatie. Zo help je onze vrouwen om bijbelstudiemateriaal beschikbaar te maken voor de vrouwen in hun eigen land en taal. Onze studies worden vertaald in meer dan 40 talen door vrijwilligers die training, ondersteuning en materiaal nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Met jouw donatie kunnen we hen helpen en ondersteunen in dat wat zij nodig hebben.
Steun jij ons werk met een maandelijkse donatie van 5 euro per maand?
Ga naar de DONATE pagina en geef vandaag!