Samen printen: In Zijn kracht

Heb je de aankondiging van de nieuwe Love God Greatly studie al voorbij zien komen? Na onze studie over Angst & bezorgdheid gaan we verder met het bestuderen van het boek Handelingen. De eerste christenen kenden ook heel wat angst! Christen zijn in de eerste eeuw was niet altijd makkelijk. We kijken ernaar uit om meer te leren over en van de mensen uit de vroege kerk.

We hadden zo gehoopt (en ook verwacht) dat het zou lukken: de studiegids van onze nieuwe studie In Zijn kracht zou worden gedrukt door Amazon. Maar helaas kregen we vandaag bericht van Amazon dat het tóch nog niet kan. We hopen dat we over een poosje een beter bericht zullen krijgen van Amazon… maar dan zijn we waarschijnlijk al met de studie begonnen.

Wij willen jullie heel graag een studiegids aan kunnen bieden en daarom bieden we weer aan om er een voor je te laten drukken! In deze nieuwe studiegids vind je niet alleen de teksten en ruimte om te schrijven, maar ook de overdenkingen zijn erin opgenomen. Een iets dikkere versie dan de vorige dus. Voor ongeveer 11 euro heb je zo’n mooie studiegids in huis.

Beslissen moet wel snel: we laten bij een drukker met spoed een gids drukken. Als we donderdag voor de lunch bestellen, halen wij de gids vrijdag bij PostNL op om gelijk aan jullie door te sturen. Als alles goed gaat, heb je de gids zaterdag in huis!

Wil je er een aanschaffen? Hier kun je je opgeven: https://forms.gle/Xyj6KuG2AXttyYEe6

Liefs,

Charissa en Willemien

 

LoveGodGreatly Nederland

Ps: Wil je met ons meebidden? Steeds voor er een nieuwe studie uitkomt, zenden we een mail met bid- en dankpunten. Wil je meebidden? Dan sturen we deze mail graag!

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente