Nieuwe studie 13 juni! Volledige overgave

“Waarom lijkt mijn leven nu zo zwaar? Waarom kan het nou nooit eens makkelijk zijn voor mij? Ik dacht dat al mijn problemen zouden verdwijnen zodra ik Christen werd.”

“Waarom is mijn leven vol pijn en onzekerheid, terwijl ik Jezus echt probeer te volgen?”

Velen van ons is een verkeerd evangelie voorgehouden. We waren ervan overtuigd dat het leven na onze bekering ineens heel makkelijk zou worden. Dat hoopten we althans, maar niets is echter minder waar. God heeft ons geen pijnloos leven beloofd en datzelfde gold voor de vrouwen die we in de Bijbel tegenkomen, zoals Maria, Hanna en Esther. Geen van hen had een makkelijk leven. Zij moesten allen uit geloof leven en niet afgaan op wat ze konden zien. Elk van deze vrouwen moest er bewust voor kiezen God te vertrouwen op de momenten dat ze er niets meer van begreep.

Deze vrouwen leefden allen in volledige overgave en hadden in hun pijn een hoger doel voor ogen. Hun levens waren verschillend, maar geen van hen ging haar weg alleen. God was met hen in elk dal en op elke bergtop. Hij hoorde elk gebed en kende hun pijn. Zij waren nooit alleen, net als jij.

In deze zesweekse Bijbelstudie zullen we ingaan op bekende verhalen van vrouwen in de Bijbel en een diepere bewondering krijgen voor de weg die zij moesten gaan. We leren hun levens in een nieuw licht zien.

Het leven is niet altijd gemakkelijk, maar God is altijd bij ons en Hij is altijd goed.

Doe samen met ons deze zesweekse studie via YouVersion, Facebook of Instagram. Daar vind je bijbehorende overdenkingen en ander studiemateriaal. Ook kan je zo in contact komen met anderen om samen deze studie te volgen en elkaar te bemoedigen bij het bestuderen van de levens van deze geweldige vrouwen en de God die hen nooit verliet.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente