Love God Greatly bijbel en give away

De Love God Greatly bijbel is een prachtige engelse bijbel vol met extra’s om jou te helpen in je tijd in Gods Woord. Onze missie is vrouwen over de hele wereld te helpen Gods Woord te bestuderen in de taal van haar hart. Deze Bijbel staat vol met getuigenissen van vrouwen uit alle delen van de wereld waarin ze vertellen welke impact Gods Woord heeft op haar leven en haar land. Je wordt aangemoedigd te bidden voor de wereldwijde gemeente.

Bij Love God Greatly maken we gebruik van de SOAP methode en in deze bijbel staan leesplannen bij elk nieuw bijbelboek om aan de hand van deze methode de hele Bijbel te bestuderen. Elk bijbelboek begint met een introductie en een prachtig gehandletterd bijbelvers. Lees hier meer over de LGGbijbel.

Wil jij ook zo’n prachtige Bijbel in je bezit hebben? Dat kan! We gaan een prachtige Bijbel weggeven!

Hoe maak je kans?

  • Like en reageer op deze blog
  • Volg ons op social media, facebook of instagram
  • Deel onze studies met je kerk, zendelingen die je kent of je vriendinnengroep

Heb je geen social media of geen mogelijkheid ons materiaal via dat kanaal te delen? Stuur dan een mail aan iemand met wie je ons materiaal wil delen en zet [email protected] in de cc . Uit alle deelnemers van de blog, facebook en instagram wordt een winnaar gekozen.

Edit: alleen deelnemers uit Nederland en België kunnen meedoen aan deze give away!