Give away met Lume

Op maandag 28 november zal onze adventstudie ‘Zijn naam is…’ van start gaan. Samen willen we toeleven naar kerst en gaan we verschillende namen van Jezus bestuderen. 

Als het om God draait is, dan is één naam niet genoeg om een duidelijk beeld te krijgen van Zijn grote karakter en machtige kracht. Één naam is eenvoudigweg niet genoeg om onze Redder te omschrijven.

Wij kijken vol verwachting uit naar wat God ons tijdens het bestuderen van Zijn woord wil leren. 

 

Zoals je misschien al hebt gelezen op onze socials hebben wij deze maand met Lume om de tafel gezeten. Wat een herkenning in visie en verlangen ontdekten we bij elkaar. Ideeën om samen te werken kwamen al snel omhoog. We kunnen als vrouwenorganisaties zoveel van elkaar leren en op zoveel verschillende manieren elkaar versterken. Het verlangen van Lume is onder andere om elke vrouw in haar kracht te zetten om in haar eigen omgeving Gods licht te verspreiden. Ook wij bij LoveGodGreatly geloven in Gods kracht in ons, waardoor wij Zijn licht kunnen verspreiden. Daar waar wij God laten spreken door Zijn woord, geeft Lume handen en voeten om elke vrouw te helpen dat woord uit te dragen. Zo sluit ieders manier van werken prachtig bij elkaar aan om Gods licht te verspreiden. 

De donkere dagen voor kerst geeft ons een mooie mogelijkheid om samen het licht van Jezus te laten zien en te zijn. Jezus, het vlees geworden Woord, is het Licht van de wereld. En met Zijn geboorte begon Hij al direct Zijn licht te verspreiden voor de mensen om Hem heen. In Jezus, het Woord en het Licht, komen wij als LoveGodGreatly en Lume prachtig bij elkaar. 

 

Wij zijn super enthousiast dat we in de toekomst meer met elkaar gaan optrekken en vieren dat enthousiasme met een toffe actie! Van beide organisaties hebben we een paar prachtige producten bij elkaar gelegd en we geven allebei één pakket weg. Misschien wel aan jou!

Via onze socials kan je meedoen met deze Give away! Heb je geen social media en wil je toch graag meedoen? Laat het via een mailtje aan ons weten voor donderdag 18 november. Dan loten we een winnaar.