Getuigenis – Leesplan en uitdaging week1 Lukas

God heeft een vurig hart voor vrouwen. Hij houdt van vrouwen. Hij houdt van jou. Je bent perfect gemaakt. En je bent kostbaarder dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Helaas zijn vrouwen al eeuwenlang onderdrukt en tegengehouden en veel vrouwen gebeurt dat nog steeds. Maar dat is niet Gods plan voor vrouwen. Hij zegt dat we kostbaar zijn en Hij heeft ons gemaakt met een doel. Daarom moeten we onze echte waarde, ons ware doel en onze ware missie beseffen, als vrouwen gemaakt naar Zijn beeld.

Ik geloof dat elke volgeling van Christus een uniek doel heeft. Het heeft even geduurd voordat ik het mijne inzag: vrouwen dienen. Ik ben gedreven om vrouwen te helpen zien hoe kostbaar ze zijn in Gods ogen. Ik zou graag willen dat ze hun echte, door God gegeven waarde weten. En daarom ben ik zo dankbaar om deel uit te maken van Love God Greatly.

Een paar jaar geleden dacht ik na over mijn persoonlijke levensdoelen. Na lang nadenken realiseerde ik me dat al mijn kleine doelen als volgt konden worden samengevat: een godvrezende vrouw worden. Terwijl ik worstelde met de vraag hoe ik een vrouw naar Gods hart kon worden met de karaktereigenschappen en het gedrag dat ik moest ontwikkelen, liet God me een glimp zien van Zijn liefde voor vrouwen. Op dat moment kwam er een visioen in me op: op een dag zou ik Gods kijk op vrouwen en Zijn liefde voor hen met de wereld delen. God begon een verlangen in mijn hart te vormen, een verlangen om vrouwen te dienen, maar ik kon niet bevatten hoe ik het zou doen… nog niet.

In 2020 nodigde een vriendin me uit om een ​​LGG Bijbelstudie te doen. De Duitse tak was op dat moment op zoek naar vertalers. Ik bood aan om als vrijwilliger deel uit te maken van het Duitse vertaalteam en door dat te doen, werd ik onderdeel van een bediening die vrouwen dient – een bediening die vrouwen helpt God enorm lief te hebben. De visie die ik een paar jaar geleden had, werd mijn realiteit. Het lijkt nu vanzelfsprekend, maar vanaf het moment dat ik begon met vertalen heeft het twee jaar geduurd voor ik begon te beseffen dat God een groter plan in mijn leven wilde uitwerken. Hij wil dat ik vrouwen ga dienen. God plantte vele jaren geleden een verlangen in mijn hart en het groeide zonder dat ik het wist.

Vandaag zie ik Zijn hand in mijn leven. Ik zie hoe Hij dingen bij elkaar brengt en ik zie Hem Zijn doel in mij bereiken. Het erkennen van Gods goedheid is overweldigend. Het enige wat ik moest doen was trouw zijn. Terwijl ik trouw was, ontwikkelde Hij mijn passie om vrouwen te dienen en hen Zijn liefde te tonen, voor Zijn glorie. Ik vind het geweldig hoe God me voorbereidde op deze bediening lang voordat Zijn specifieke plannen tot stand kwamen.

Liefs,


Mareike


Duitse tak LGG


God plantte vele jaren geleden een verlangen in mijn hart en het groeide zonder dat ik het wist.

 

Leesplan week 1

Uitdaging week 1
Bijzonder dat God na honderden jaren stilte, door twee vrouwen heen verlossing bracht naar Zijn volk. Welke vrouw kun jij deze week, misschien na lange stilte, van Jezus vertellen en zo een schakeltje zijn in het brengen van het blijde nieuws ‘aan het hele volk’? Johannes de Doper en Jezus beginnen beiden hun belangrijke werk.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente