Getuigenis – Leesplan en uitdaging week 1 “Wapenrusting van God”

Uitdaging
Pak deze week eens een aantal blaadjes en schrijf de naam van een dierbare bovenaan het blaadje. Schrijf
onder elke naam de woorden: fysiek, mentaal, geestelijk en emotioneel. Bid gericht om bescherming voor
elk van deze personen op deze vier vlakken en wees daarbij zo specifiek mogelijk.

Getuigenis

Ik ben een gewone christen die regelmatig naar de kerk ging en mijn kinderen opvoedde in een gemeenschap die van God hield. Vanwege mijn kinderen ben ik lid geworden van een kerk in Myanmar en heb ik me aangesloten bij de Birmese tak van Love God Greatly. Mijn eerste studie was Hosea, dat weet ik nog goed.

Door de Bijbel te bestuderen met Love God Greatly leerde ik veel en terwijl ik elke ochtend Zijn Woord bestudeerde, voelde ik me dicht bij God. Mijn liefde voor Hem groeide elke dag meer en meer, en op een dag vroeg de gemeenteleider me of ik de Bijbelstudies van het Engels naar het Birmees kon vertalen. Eerst liet ik het verzoek langs me heen gaan maar al snel besloot ik me bij het team aan te sluiten.

Rond die tijd werden we allemaal geconfronteerd met een wereldwijde pandemie. Ons land ging dicht en onze LGG-groep ontmoette elkaar online in plaats van persoonlijk. We hebben in die tijd veel verlies geleden en mijn familie had ook COVID. Ik herinner me nog hoe we niet eens de deur uit konden om medicijnen te halen, maar dierbare vrienden kwamen voor ons koken en brachten ons de medicijnen en hulp die we nodig hadden.

In die tijd had ik niets anders om op te staan dan Gods beloften. God gebruikte die tijd om mij dichter bij Hem te brengen. Ik opende mijn hart voor alles wat God wilde dat ik deed.

God was goed voor ons gezin en gaf ons herstel. Kort daarna vroeg mijn afdelingsleider me om een nieuwe afdeling te beginnen en de studies te vertalen naar Karen. Ik had God beloofd dat ik dat zou doen als Hij mij wilde gebruiken. We zijn begonnen als een heel kleine groep, maar God heeft genadig meer vrouwen aan ons team toegevoegd. Prijs God voor wat Hij voor mij heeft gedaan en hoe Hij mij de kans heeft gegeven om Hem te dienen door middel van Love God Greatly. Ik weet dat ik niets ben zonder Hem en ik weet dat Hij om me geeft.

Moo Be,
LGG Karen tak

Ik had niets anders om op te staan dan Gods beloften.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente