Aankondiging nieuwe studie “Wapenrusting van God: Gaan in de kracht en bescherming van onze Heer”

Word jij ook zo moe van dat overweldigende gevoel dat de strijd in je leven de overhand heeft? Heb jij ook het idee dat je gedachten, emoties, gezondheid, familie of vrienden telkens weer worden aangevallen?

Je bent niet de enige. Van het Oude Testament tot het Nieuwe Testament spreekt de Bijbel van een onzichtbare strijd die elke dag om ons heen woedt.

Want wij hebben de strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers van de duisternis van dit tijdperk, tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse gewesten.

Efeze 6:12

De vijand houdt je in de gaten en zoekt naar manieren om jou en je naasten aan te vallen, maar jij bent niet machteloos in deze epische strijd. God heeft jou in Zijn grote liefde uitgerust met een wapenrusting waarmee je de vijand aan kan grijpen en de strijd kan winnen. Je staat er niet alleen voor. God heeft jou deze wapenrusting gegeven, jij moet alleen leren hoe je ermee moet strijden. In deze zesweekse Bijbelstudie ontdek jij welke geestelijke bescherming en kracht je tot je beschikking hebt als gelovige in Christus.

Het maakt niet uit of je net tot bekering bent gekomen of al lang met de Heer wandelt, deze Bijbelstudie zal je meer inzicht geven in de wapenrusting van God en zal je helpen met meer vertrouwen in de kracht en bescherming van onze Heer te gaan.

Doe je wapens aan, lieve zus, het is tijd om terug te vechten.

 

 

WWW.LOVEGODGREATLY.COM/DUTCH

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente