Aankondiging nieuwe studie “Toegewijd aan God – een leven tot Gods eer”

Lijkt het alsof de wereld steeds verder van God afdwaalt? Heb jij er moeite mee de mensen om je heen lief te hebben zonder mee te gaan in alle culturele verschuivingen? Heb je het gevoel dat de stroom aan veranderingen in de wereld je dreigt mee te sleuren en weet je niet goed hoe je in deze wereld moet leven zonder ertoe aangetrokken te worden?

 

Vergis je niet, wij leven in een moeilijke tijd. Toch heeft God ons niet verlaten! Met Gods hulp en door Zijn Woord te bestuderen vinden we de antwoorden die we nodig hebben om in deze wereld een toegewijd leven te leiden, tot Gods eer.

 

Christus heeft ons geroepen te leven als een stad die boven op een berg ligt, duidelijk zichtbaar in een wereld die steeds donkerder wordt. Wanneer wij kiezen voor een leven dat is toegewijd aan God, een leven dat anders is dan dat van wereld om ons heen, zal ons leven helder schijnen in deze duistere nacht. Gods Woord is onze kracht en onze hoop op een betere toekomst.

 

In deze vierweekse studie doorzoeken we Gods Woord om te ontdekken hoe we een toegewijd leven kunnen leiden op vier vlakken: in geest, hart, gedachten en lichaam.  

 

Doe met ons mee via onze website of YouVersion. Hier vind je ook overdenkingen die bij deze studie horen en blogs. Zo kun je met anderen deze studie volgen en elkaar aansporen een toegewijd leven te leiden tot Gods eer!

 

www.lovegodgreatly.nl

 

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente