Aankondiging nieuwe studie ‘Hij Ziet, Hij Weet, Hij Zorgt: Het evangelie van Lucas’

Heb jij wel eens het gevoel dat je niet gezien wordt? Lijkt het soms alsof niemand begrijpt wat jij meemaakt, of alsof het niemand iets kan schelen? Wij verlangen ernaar gezien en gekend te worden. We zoeken iemand die voor ons zorgt. Soms weten we echter niet waar we moeten aankloppen. Het leven overspoelt ons en er zijn momenten waarop we ons verloren en eenzaam voelen.

“Want de Zoon des mensen is gekomen om te zoeken en zalig te maken wat verloren is.” – Lukas 19:10

Hoe wij ons ook voelen, we hebben een God Die ons ziet, ons kent en voor ons wil zorgen. Hij heeft Zijn Zoon gezonden om ons te zoeken toen we verloren waren, om voor ons te zorgen in de grootste nood en om de diepste verlangens van ons hart te kennen. Jezus gaf Zijn Leven opdat wij Hem zouden kennen en met Hem het eeuwige leven zouden hebben.

In het Evangelie van Lukas vinden we een unieke beschrijving van het leven van Jezus. Lukas laat ons zien hoeveel Jezus ziet, hoeveel Hij weet en hoe Hij zorgt voor Zijn volk. Jezus gaat telkens tot het uiterste om mensen in nood te helpen en te zoeken wie verloren zijn. Dit Evangelie toont ons ook wat het werkelijk betekent om Jezus te volgen en wat het ons kost als we Hem toegewijd willen volgen.

‘Hij Ziet, Hij Weet, Hij Zorgt: Het Evangelie van Lukas’ is een zesweekse Bijbelstudie, gemaakt om ons te helpen begrijpen Wie Jezus is, hoe Hij voor Zijn volk zorgt en wat het betekent om Hem te volgen. Tijdens deze studie zullen we ontdekken hoe we Jezus mogen leren kennen en ons vertrouwen op Hem mogen stellen, ongeacht onze omstandigheden.

Doe vanaf maandag 6 maart 2023 samen met ons deze studie; met een studiegids, via YouVersion of online. Op onze website kan je ook meer studiemateriaal vinden bij deze studie, zoals blogs. Ook is de nieuwe studiegids hier te bestellen via Amazon.

Laten we samen het Evangelie van Lukas bestuderen en naderen tot onze Heiland, Die ons ziet, ons kent en voor ons zorgt!

 

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente