Aankondiging nieuwe studie ‘Genadevol moederschap’

Genadevol moederschap

Vind je het moederschap soms ook zwaar? Vraag je je wel eens af of je wel de juiste moeder bent voor je kinderen? Vraag je je heimelijk af of God een fout gemaakt heeft? Voel je je wel eens gestrest over het opvoeden van je kinderen in een gebroken wereld? Hoop je maar dat je genoeg doet? 

Lieve zus, je bent niet alleen. Deze studie is geschreven voor elke moeder die zich ooit heeft afgevraagd of ze wel waardevol is. Voor haar die overweldigd is door de veeleisendheid van het ouderschap of verlangend naar een moment van rust te midden van de chaos van de zorg voor je gezin. 

Deze bijbelstudie moedigt je aan om op Jezus te leunen door de diepten en hoogten van het moederschap. Het is een aanmoediging om te groeien in genade, overgave en liefde in het bouwen van een thuis waarin God centraal staat. Waar je kinderen kunnen groeien en wortelen in Gods Woord. 

Doe de komende zes weken met ons mee. Ontdek hoe jouw geduld, offers en liefde voor je kinderen een blijvende impact kan hebben voor de komende generaties. Je kunt online meer vinden over deze studie, zoals bijpassende blogs op woensdag en groepen met wie jij samen Gods Woord open kan doen. Ontdek de schoonheid van het vormen, zorgen en liefhebben van je kinderen op een manier die Gods hart laat zien.

Deze studie hebben we ook elke week een podcast over een aan moederschap gerelateerd onderwerp en worden moeders in verschillende situaties geïnterviewd. Heel mooi om deze verhalen en ervaringen rechtstreeks vanuit de praktijk van het leven te kunnen beluisteren!

Omarm je roeping als moeder en vind kracht in het weten dat jij precies bent wie je kinderen nodig hebben. Jij doet er toe. 

Je reis van genade en liefde begint hier. 

LOVEGODGREATLY.COM

LOVEGODGREATLY.NL

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente