Aankondiging nieuwe studie ‘Blijvende hoop’: vertrouwen op God als de toekomst onzeker lijkt.

Vertrouwen op God als de toekomst onzeker lijkt

Heb jij ook wel eens vastgezeten in een periode van moeite en zorg? Is er ooit een moment geweest waarop jij je hulpeloos voelde en je hart brak of de wereld om je heen instortte? 

Juist in die tijden van moeite, wachten en pijn hebben we ware, eeuwigdurende en blijvende hoop nodig.  

Er is hoop voor ons in onze moeilijke omstandigheden. Deze hoop verankert ons aan de waarheid en geeft ons richting wanneer de toekomst onzeker is of wanneer onze situatie uitzichtloos lijkt. 

Als wij onze hoop vestigen op de beloften van God vinden we leven, vreugde en vrede, wat we ook moeten verduren. Deze hoop komt echter niet moeiteloos. Leugens, angst en twijfels werken ons tegen en elke dag moeten we ons inspannen om aan deze hoop vast te houden. Wachten op God vraagt om trouw en toewijding wanneer de toekomst voor ons verborgen is. We moeten volharden in het geloof in de goedheid van God als we eigenlijk willen opgeven. 

Blijvende Hoop is een zesweekse Bijbelstudie over hoe wij een hoopvol leven kunnen leiden. Tijdens het bestuderen van wat de Bijbel zegt over hoop en hoe wij met hoop kunnen leven, zullen we geweldige beloften van God ontdekken en Zijn oneindige liefde zien, die ons steeds weer leidt en kracht geeft in de zwaarste tijden. 

Doe samen met ons deze Bijbelstudie, met een studiegids of via onze website. Daar kan je blogs vinden over deze studie en studiegroepen. Laten we samen deze hoop ontdekken, dit anker voor onze ziel dat zeker en vast is, wat er ook gebeurt. 

LOVEGODGREATLY.NL

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente