Onze ‘Woorden van waarde’ studie materialen zijn beschikbaar!

Ohhhh, vrienden! We beginnen onze ‘Woorden van waarde’ bijbelstudie MAANDAG 19 augustus en we zijn zo enthousiast! Nu is de tijd om uit te reiken naar je vriendinnen, buren, collega’s en zussen in de kerk en nodig hen uit om onze ‘Woorden van waarde’ studie met jou te doen de komende 4 weken! Ons online Bijbelstudie format is super makkelijk voor elke vrouw om in haar drukke schema te passen vanwege de grote flexibiliteit! Je kan de studies doen als het jou uitkomt, ‘s ochtends, ‘s middags of ‘s avonds!  

Graaf dieper tijdens deze Bijbelstudie en gebruik onze ‘Woorden van waarde’ studiematerialen: 

Zoals altijd kan je de studiematerialen GRATIS downloaden door je aan te melden via onze website. Scroll naar beneden op onze homepage, zoek naar de bijbelstudie Woorden van waarde om de studiegids te downloaden en overweeg om een donatie te doen om te helpen deze geweldige materialen te maken!

En bedenk… er zijn verschillende manieren waarop je in contact met Love God Greatly kan zijn tijdens deze studie:

  • Volg onze LGG Facebook pagina! We posten de dagelijkse SOAPverzen, linkjes naar de blogjes en geregeld extra bemoediging tijdens deze zesweekse studie. Check in elke morgen door een berichtje achter te laten bij de dagtekst en deel met ons wat je hebt geleerd tijdens onze studie!
  • We nodigen je uit om mee te praten via onze blogposts op deze weblog elke maandag, woensdag en vrijdag verschijnen tijdens deze studie. 
  • Zoek ons Woorden van waarde leesplan en overdenkingen op de app van YouVersion die begint op 18 augustus (we starten het plan op zondag)! Open de app en zoek op: Love God Greatly: Woorden van waarde. Je kan dit plan ook samen lezen met anderen! Nodig je vriendinnen, moeder en zussen uit om samen Gods Woord te lezen!
  • Je kan ons volgen via Instagram @LoveGodGreatlyNederlands en deel je eigen foto’s van je studie via de #lovegodgreatly hashtag!
  • Download onze Love God Greatly App! Hier vind je alle informatie bij elkaar, onze videos, blogposts, overdenkingen en meer! Tot nu toe is dit alleen beschikbaar voor de Engelse studie! 
  • **Als je een groep leidt, zou je je dan willen aanmelden via [email protected] of via de facebookpagina (stuur even een pbtje) zodat we met elkaar in contact kunnen komen. We willen je zo graag leren kennen en je helpen, bemoedigen en ondersteunen! Ook ontvang je dan de link naar de dropboxmap met alle plaatjes die je nodig kan hebben! 
We hopen dat je alles wat Love God Greatly te bieden heeft kan gebruiken zodat het JOU helpt tijdens deze studie! We zijn zo blij dat je met ons mee doet en we kunnen niet wachten om je tegen te komen hier op 19 augustus als we aan onze studie over de kracht van woorden gaan beginnen.

 

Doe jij met ons mee als we beginnen aan onze Woorden van waarde studie MAANDAG 19 augustus? Laat het ons weten in een reactie! We willen je graag leren kennen!

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente