Onze nieuwe studie start 19 augustus: Woorden van waarde!

Op maandag 19 augustus start onze nieuwe studie over onze woorden. Doe je mee?

Woorden van waarde

De kracht van woorden

De woorden die we kiezen, hebben waarde. Ze hebben de kracht om ons leven te veranderen. Of het gaat om een praatje met je familie, een berichtje aan een vriendin of om de stille woorden die je denkt, woorden maken een verschil. Wat we zeggen, denken, typen of schrijven kan een zegen zijn of een vloek. Het kan bemoedigen of ontmoedigen. Opbouwen of afbreken.

Onze woorden vormen gedachten, beïnvloeden daden en veranderen levens. Het is belangrijk om onze woorden zorgvuldig te kiezen omdat woorden grote consequenties hebben.

In deze studie, die vier weken duurt, kijken we samen wat Gods Woord zegt over Zijn Woord, over de woorden die we denken, de woorden die we spreken en de woorden die de wereld veranderen.

We leren tijdens deze studie om God en anderen te eren met de woorden die we kiezen. We zullen levensveranderende waarheden leren die de woorden die we denken en uitspreken zullen veranderen. Niet langer loze praatjes, maar woorden die geladen zijn met kracht en die gekozen zijn om goed mee te doen. We bidden dat deze studie je inzicht geeft in hoe je steeds woorden van leven kunt spreken zodat levens veranderd zullen worden.

Pak wat te drinken, sla je Bijbel open en duik Gods woord in met ons. Op maandag, woensdag en vrijdag vind je op onze site een bemoedigende blog. In de app YouVersion kun je elke dag een overdenking lezen. Als je wilt kun je meedoen in een bestaande Facebook- of e-mailstudiegroep om elkaar te bemoedigen. Of nodig vriendinnen uit om samen je eigen groep te starten. Want woorden zijn werkelijk van waarde.

—————————————————

De missie van Love God Greatly is om vrouwen van over de hele wereld te helpen Gods groots lief te hebben in hun leven… met een bijbelstudie vertaald in jouw eigen taal, bereiken we vrouwen in jouw land en over de hele wereld. Als jij een studiegids koopt zijn wij in staat deze studiegids in een andere taal gratis weg te geven. Dank je wel dat jij ons op deze manier helpt om het evangelie te verspreiden! Zoek ons op internet op voor meer bemoediging. Op onze site vind je meer informatie over onze bediening en je vindt er een groep vrouwen die klaarstaat om jou te bemoedigen. Ook vind je er materialen die je helpen om meer inzicht te krijgen in Gods woord als je bezig bent met jouw bijbelstudie.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente