Onze nieuwe studie: Jezus is alles voor ons!

In Hem schittert Gods luister. Hij is Zijn evenbeeld. Ver verheven boven de engelen. Een grotere eer waardig dan Mozes. Trouw over Zijn huis als Zoon. Hogepriester. Voorloper. Hoop op iets beters. Heilig, onschuldig, zuiver. Verheven boven de hemel. Voor altijd perfect.

 

Jezus is alles voor ons: Hij is degene die voor ons zorgt, die ons ondersteunt, die voor ons pleit en die ons vrede geeft. Hij is onze Hogepriester, die namens ons voor God komt. Hij heeft onze zonde en schuld weggenomen en heeft ons een nieuw leven in Hem gegeven. Al onze hoop is op Hem gevestigd.

 

Op elke pagina van het boek Hebreeën zie je dat Christus oppermachtig is. Jezus is niet alleen beter dan al het andere waarin we hoop proberen te vinden, maar Hij is de schepper en instandhouder van alles. Het werk dat hij voor ons doet, redt ons en zorgt ervoor dat we een relatie met God kunnen aangaan.

 

Als je het boek Hebreeën bestudeert, zie je dat er maar één reactie op Jezus mogelijk is: geloof. Hij heeft ons door Zijn genade gered. Het is niet makkelijk om een gelovig leven te leiden, maar we kunnen rust vinden in de zekerheid dat we eeuwig bij Hem mogen zijn. We kunnen bemoedigd worden door mannen en vrouwen uit het verleden die in Hem geloofden. We kunnen een standvastig geloof hebben, omdat we weten dat het object van ons geloof nooit verandert.

 

Jezus is alles voor ons is een Bijbelstudie over het boek Hebreeën. We bestuderen de superioriteit van Christus en mediteren daarover. We willen dat ons leven wordt veranderd door Hem. Hij alleen is onze lofprijs waard. Hij alleen is onze liefde waard. Hij is alles voor ons. Bij deze studie vind je een leesplan voor zes weken. Ook is er voor elke week een uitdaging en een aantal reflectievragen. Verder is er elke dag een overdenking om je te helpen om waarheid over Gods Woord te ontdekken en meer te begrijpen van de Bijbel.

 

Doe je mee met deze zesweekse studie? Je kunt op maandag, woensdag en vrijdag blogs op de website vinden. Lees mee met de overdenkingen en doe mee in een groep, zodat je niet alleen bent als je Gods Woord bestudeert, maar vrouwen om je heen hebt om samen Gods Woord open te doen.

Om mee te doen met een LGG NL groep: zoek ons op op Facebook, stuur een mailtje naar [email protected] voor de link naar de whatsapp groep of nodig je eigen groep uit om mee te doen op de manier die bij jou past!

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente