Nodig je vriendinnen uit en start je eigen Love God Greatly groep!

Drie heel bewust gekozen woorden die onze missie hier drijven bij Love God Greatly…

Inspireren | Bemoedigen | Toerusten

Deze week zullen er blogjes verschijnen over deze drie woorden, en jij bent uitgenodigd! Of je nu al even meeloopt met deze studies of dat je nieuw bent bij LGG, we willen de tijd nemen voor onze nieuwe online Bijbelstudie begint om de passie achter onze missie te delen. Maar ook om JOU uit te nodigen om een gemeenschap om je heen te vormen door een groep te leiden voor onze volgende studie in Gods Woord met bijzondere vrouwen in je leven.

______________________________

Vandaag focussen we op het eerste deel van onze missie. Love God Greatly bestaat zodat we…

[INSPIREREN] van vrouwen om Gods Woord tot prioriteit te maken in hun dagelijks leven door onze bijbelstudiematerialen.

Want laten we eerlijk zijn – met alle verantwoordelijkheid die we hebben als vrouwen met alles wat in de wereld om ons heen gebeurd, hebben we het INSPIREREN nodig om Gods Woord tot prioriteit in ons leven te maken. Want de Bijbel is het geïnspireerde Woord van God, geschreven ons tot onderwijzing, dat door volharding en vertroosting van de Schriften wij hoop mogen hebben (Romeinen 14:4).

Nu meer dan ooit, hebben we de Waarheid nodig. We hebben hoop nodig. We hebben Jezus nodig. We hebben elkaar nodig. 

Dit is waarom wij doen wat wij doen.

Waarom zou JIJ moeten overwegen een Love God Greatly groep te leiden voor onze volgende studie? In het kort…

Wat Wij Doen

Love God Greatly  bestaat uit een prachtige gemeenschap van vrouwen die gebruik maken van een verscheidenheid aan technologische platforms om elkaar verantwoordelijk te houden in Gods Woord.

We beginnen met een eenvoudig Bijbelleesplan, maar daar stopt het niet.

Sommigen komen bijeen in huizen en lokale kerken, terwijl anderen online verbinding maken met vrouwen over de hele wereld. Op welke manier dan ook, we sluiten liefdevol de armen aaneen en verenigen we voor dit doel…

om God groot lief te hebben met ons leven.

Wat is een Love God Greatly Groepsleidster?

Een LGG Groepsleidster is een vrouw die een passie heeft om andere vrouwen te zien die zelf Gods Woord lezen. Ze is een vrouw die weet hoe belangrijk het is om Gods Woord niet alleen in ons hoofd… maar ook diep verzadigd in ons hart te hebben. Een LGG Groepsleidster neemt het op zich om vrouwen in haar leven om zich heen te verzamelen en een veilige, bemoedigende plek (vaak via social media, via email of een wekelijkse bijeenkomst) te creëren waar deze vrouwen kunnen delen wat ze leren en steun ontvangen tijdens één van onze Love God Greatly bijbelstudies.

Waarom een groep leiden?

In deze snelle door technologie gedreven wereld, zou het gemakkelijk zijn om Gods Woord te bestuderen in een geïsoleerde omgeving waar geen bemoediging en steun is, maar dat is niet de bedoeling hier bij Love God Greatly. God heeft ons geschapen voor een leven is gemeenschap met Hem en met de mensen om ons heen. We hebben elkaar nodig, en we leven het leven beter als we samen zijn:

We hebben allemaal vrouwen in ons leven die vriendschap en bemoediging nodig hebben, en die het verlangen hebben om dieper in Gods Woord te duiken. Door een groep te leiden bij Love God Greatly zeg je ja om invloed te hebben op het leven van het leven van deze vrouwen en om God de eer te brengen door hen te helpen dichter naar Hem toe te groeien en naar elkaar. 

Het Eenvoudig Houden

Bij Love God Greatly vind je echte, authentieke vrouwen. Vrouwen die imperfect, maar vergeven zijn. Vrouwen die naar minder van zichzelf verlangen en een heleboel meer van Jezus. Vrouwen die ernaar verlangen om God te kennen door Zijn Woord, omdat we weten dat Waarheid transformeert en ons vrijzet. Vrouwen die samen beter zijn, verzadigd in Gods Woord en in gemeenschap met elkaar.

We weten dat je het druk hebt en daarom houden we het eenvoudig. Door middel van ons eenvoudige, makkelijk te gebruiken materiaal naar de geweldige, ondersteunende gemeenschap, nemen wij het op ons om onze LGG Groepsleidsters te ondersteunen, bij elke stap!

We vragen God om een LEGER van vrouwen die over de hele wereld andere vrouwen om hen heen willen INSPIREREN om God Groots lief te hebben in hun leven. Wil JIJ in gebed gaan en overwegen om een onderdeel van deze geweldige missie te worden die God ons gegeven heeft, door het worden van een LGG Groepsleidster?


We zouden heel graag met andere Nederlandse Groepsleidsters in contact komen zodat we jou en elkaar kunnen ondersteunen via een wekelijkse mailing of via een facebookgroep. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected]?