Nieuwe Advent studie: Het Grootste Geschenk

Elk jaar geven mensen van over de hele wereld elkaar kerstgeschenken, in de hoop met hun vrijgevigheid anderen te kunnen laten voelen dat zij gezien worden, gekend zijn en geliefd zijn. Elk jaar hopen mensen van over de hele wereld op dat ene perfecte geschenk met Kerst, maar wat als we dat perfecte geschenk allang ontvangen hebben? Wat als we ons nu al gezien, geliefd en gekend kunnen weten door Degene die ons dat Geschenk heeft gegeven?

“Elke goede gave en elk volmaakt geschenk is van boven en daalt neer van de Vader der lichten, bij Wie er geen verandering is, of schaduw van omkeer.” – Jakobus 1:17

Jezus Christus is het perfecte geschenk! God heeft ons in Jezus het perfecte geschenk gegeven en met Kerst vieren wij Zijn geboorte. Door Hem zijn wij vrij van zonde en dood, en hebben wij hoop, geloof, vreugde en vrede.

Door Jezus kunnen wij ongelooflijke gaven ontvangen van God, onze hemelse Vader. Jezus is Zelf het grootste geschenk dat God ons heeft gegeven, maar God overlaadt ons nog steeds met geschenken. Hij heeft ons nog veel meer gaven gegeven, geschenken die wij mogen ontvangen wanneer we op Jezus vertrouwen. Terwijl wij ons voorbereiden op de viering van Jezus’ geboorte, kunnen we ons hart en onze gedachten richten op de gaven die Hij ons heeft gegeven.

Het grootste Geschenk is een zesweekse Bijbelstudie die erop gericht is ons hart voor te bereiden op de viering van het allergrootste geschenk: Jezus Christus. Deze studie gaat dieper in op het karakter van God, onze grote Gever, en op wat het betekent om een leven van dankbaarheid te leiden. Nu we de adventstijd ingaan, bestuderen we een aantal geschenken die God ons in Jezus heeft gegeven: hoop, geloof, vreugde en vrede.

Volg samen met ons deze zesweekse studie, via YouVersion of op onze website. Naast dagelijkse overdenkingen kan je elke maandag, woensdag en vrijdag op onze website nieuwe blogs vinden die aansluiten bij de studie. Via Facebook kan je in contact komen met anderen die deze studie volgen, zodat we in liefdevolle gemeenschap met elkaar meer mogen leren over dit grootste Geschenk en de grootste Gever.

Onze studie start 8 november a.s. In de week hiervoor kan je de download vinden op onze website en het leesplan in YouVersion. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte gehouden te worden!