Maandag 28 november start Zijn Naam is…

Maandag 28 november start onze studie “Zijn Naam is…” waarin we samen willen toeleven naar kerst, Zijn eerste komst naar deze aarde.

“Ik, Jezus, heb Mijn engel gezonden om bij u in de gemeenten van deze dingen te getuigen. Ik ben de Wortel en het Nageslacht van David, de blinkende Morgenster.…”

– Openbaring 22:16

Als het om God draait, dan is één naam niet genoeg om een duidelijk beeld te krijgen van Zijn grote karakter en machtige kracht. Eén naam is eenvoudigweg niet genoeg om onze Redder te omschrijven.

Doe mee met de LoveGodGreatly gemeenschap in de vier weken die naar kerst leiden als we kijken naar vier namen die vertellen van de grootheid van Jezus.

Zijn Naam is…

De Alfa en de Omega

De Blinkende Morgenster

De Goede Herder

De Vredevorst

Door de namen van God te bestuderen leren we onze Redder beter kennen en mogen we tijd geven in aanbidding aan Hem om wie Hij is. God laat Zichzelf zien aan ons door Zijn namen vanwege Zijn grote liefde voor ons. En daardoor hebben wij in deze reflectieve tijd van het jaar de mogelijkheid om Hem meer lief te hebben, te aanbidden en in Hem te rusten.

Doe voor meer bemoediging met ons mee via onze website, Facebook en instagram waar je meer inzichten, gemeenschap en materiaal kan vinden voor jouw tijd in Gods Woord!

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente