Getuigenis – Leesplan en uitdaging week 1 “Toegewijd aan God”


Getuigenis

In 2013 nam mijn leven een onverwachte wending. Terwijl ik een moeilijke situatie in mijn familie meemaakte, zat ik ineens ook midden in een scheiding, die ik nooit had verwacht. Het was verwoestend voor mij. Ik moest een heel nieuw normaal onder ogen zien in mijn leven.

Ik herinner me dat ik geen indrukwekkend verhaal had over hoe ik tot geloof kwam als iemand mij in het verleden naar mijn getuigenis vroeg. Het was een zegen dat ik God al op jonge leeftijd kende. Ik beschouwde mezelf als een vrouw die haar leven zo goed mogelijk had georganiseerd, maar ik was niet voorbereid op zoiets moeilijks als dit. God leerde mij door dit alles heen om een echt leven van geloof en afhankelijkheid te leiden.

Ik wilde heel graag dat Hij mijn gebeden zou verhoren en mijn gezin weer bij elkaar zou brengen. Ik heb er zo hard voor gebeden, maar de antwoorden die ik wilde, kwamen niet. Aangemoedigd door mijn verlangen om het Woord van God te bestuderen, zocht ik op internet naar ‘Bijbelstudies voor vrouwen’. Dat waren precies de woorden die ik typte en de zoektocht leidde me naar Love God Greatly. Vanaf de eerste studie sprak God over mijn eigen behoeften en ik mocht geweldige vrouwen ontmoeten via de studie.

Ik begon meer te ontdekken over Gods karakter en ik leerde van dag tot dag te leven, dankbaar te zijn voor alles wat elke dag brengt, of het nu geluk of beproevingen betreft, terwijl ik ook geniet van wat ik op dit moment om me heen heb.

“Vrouwen die andere vrouwen helpen God enorm lief te hebben met hun leven” werd voor mij werkelijkheid. God leidde mij om Zijn liefde, kracht en steun te delen en, bovenal, Hem altijd te vertrouwen.

Vandaag heeft God mij het enorme voorrecht gegeven om Hem op verschillende gebieden te dienen bij Love God Greatly en Hij heeft mij het geschenk gegeven om mijn twee dochters in deze bediening mee te zien werken.

God heeft mijn omstandigheden niet veranderd, maar Hij heeft mijn hart veranderd.

Grethel, Spaanse tak van LGG

 

 

 

 

God heeft mijn omstandigheden niet veranderd, maar Hij heeft mijn hart veranderd.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente