De nieuwe studie ‘Kom, Heer Jezus, kom’ start 3 oktober!

We voelen het allemaal. Er heeft een verandering plaatsgevonden. De wereld lijkt in chaos te ontaarden en wat de Bijbel zegt over de laatste dagen lijkt voor onze ogen te gebeuren. Onze dagen zijn gevuld met een mengeling van angst, misleiding en verdeeldheid. Velen van ons voelen zich hopeloos wanneer we naar de toekomst kijken.

Toch zijn de laatste woorden van Jezus in het Evangelie van Mattheüs woorden van bemoediging. Vrees niet! Jezus nam de tijd om ons eraan te herinneren dat Hij ons nooit zou verlaten. Hoe kunnen wij dan bemoedigd worden, wanneer de wereld om ons heen in elkaar lijkt te storten? Hoe kunnen wij hoop hebben? Hoe kunnen we zonder angst de toekomst tegemoet zien?

God is het antwoord. God is onze hoop en onze bestemming. Wij hoeven niet voor onze toekomst te vrezen, omdat onze toekomst in Hem veilig is.

Het doel van deze studie is niet om te kijken naar de tijdlijn of interpretaties van de gebeurtenissen in de eindtijd. In plaats daarvan is deze studie bedoeld om ons te bemoedigen en ons te helpen vast te houden aan de hoop die wij in Christus hebben, nu wij onze harten en gedachten voorbereiden op de laatste dagen.

In deze zesweekse studie zullen we door het hele Nieuwe Testament zien hoe Jezus en anderen vaak over Zijn terugkomst spraken. Het doel van deze studie is ons bij het naderen van dat laatste uur te bemoedigen en te helpen bewust, maar niet in angst te leven. Laten wij bezig zijn voor Hem en van Hem getuigen als wij vol verwachting uitzien naar de wederkomst van Christus.

“Hij Die van deze dingen getuigt, zegt: Ja, Ik kom spoedig. Amen. Ja, kom, Heere Jezus!” – Openbaring 22:20

Roep je vriendinnen bij elkaar en bemoedig elkaar, door samen Gods Woord te bestuderen en je te richten op de beloofde terugkomst van Jezus. We hopen dat je online met ons meedoet, via sociale media of in de YouVersion app. Je kan daar bijbehorend materiaal vinden, zoals dagelijkse overdenkingen, en je kunt in contact komen met andere vrouwen die samen met jou willen doen wat Jezus ons heeft opgedragen: elkaar in deze laatste dagen bemoedigen.

We zijn ook heel blij dat de Love God Greatly studiegids behorend bij deze studie weer beschikbaar is. Hierin kun je elk moment dat het jou uitkomt je aantekeningen bij de soaptekst noteren en zo alles over het onderwerp van de terugkomst van Jezus bij elkaar bewaren. Het is ook bemoedigend om je gedachten over dit hoopvolle onderwerp weer opnieuw te kunnen bekijken en bij de boodschap die God ons geeft stil te staan.

We zijn zo dankbaar dat onze studiegidsen weer goed te bestellen zijn via Amazon. Als je onze studiegids graag gebruikt heb je tegen de lange levertijd aangelopen afgelopen tijd. Maar dat is voorbij. Dank jullie wel voor jullie gebed. Je kunt de gids hier bestellen of gratis downloaden via onze website. We hopen dat deze studiegids voor veel vrouwen tot zegen mag zijn.

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente