De materialen voor de studie ‘Van gebrokenheid naar herstel’- het Bijbelboek Nehemia, zijn beschikbaar!

We starten met onze studie ‘Van gebrokenheid naar herstel’- het Bijbelboek Nehemia op MAANDAG  7 augustus en we hebben er echt zin in om samen Gods Woord open te doen. Super tof dat je met ons mee wilt doen.

Gebruik deze komende week om vriendinnen, buren en collega’s uit te nodigen om de komende zes weken met ons mee te doen. Het vraagt moed om iemand uit te nodigen en die stap in geloof te zetten. Maar misschien ben jij wel het antwoord op het gebed van de ander.

Onze studies zijn heel flexibel te gebruiken en passen daardoor perfect binnen een druk schema. Ontmoet elkaar online in een whatsapp groep, videobel met elkaar of maak een Facebookgroep aan om samen Gods Woord open te doen. Ons studie format is makkelijk in te passen in een volle dag. Neem op een tijd die het jou uitkomt de tijd om je Bijbel te openen daar waar je bent. Of het thuis is op de bank, aan de eettafel of in bed, elk moment van de dag is een goed moment om God te zoeken.

Lees niet alleen je Bijbel, maar reflecteer op Gods Woord en schrijf je gedachten op in onze studiegids. 

De studiegids van ‘Van gebrokenheid naar herstel’- het Bijbelboek Nehemia is inmiddels beschikbaar. De journal is er op dit moment alleen in het Engels en helaas even niet leverbaar. In onze studiegids en journal is genoeg ruimte om je eigen bijbelstudie op te schrijven. In elke studiegids vind je bovendien het complete leesplan, uitdagingen, een recept van één van onze vertalers, reflectievragen en meer. Je vindt bovendien bij elke dag een overdenking. En – 100% van de winst van de studiegidsen gaat terug in onze bediening om meer vrouwen over de wereld te dienen met onze materialen.

Dankzij jou zijn wij in staat om vrouwen in meer dan 40 talen te bereiken met gratis bijbelstudies in hun eigen taal!

Dankzij jou kunnen we mensen toerusten om te leren de Bijbel te lezen en bestuderen!

Dankzij jou kunnen wij zendelingen over de hele wereld vrouwen bijbelstudies geven in veel verschillende talen!

Het is ons verlangen dat ELKE VROUW IN HAAR EIGEN TAAL toegang heeft tot Gods Woord en dankzij jou bereiken wij vrouwen in meer dan 200 landen in meer dan 40 talen.

Je kan onze studies gratis downloaden op onze website bij Vind een studie.

We bieden gratis onze studiegidsen aan als download voor hen die het nodig hebben, voor zendelingen over de hele wereld, kleine kerken die anders geen studiemateriaal beschikbaar hebben voor hun vrouwen,  organisaties die vrouwen in crisis ondersteunen en vrouwen die onze studiegidsen niet kunnen betalen. Niets mag in de weg staan van het kunnen leren en bestuderen van Gods Woord in de taal van je hart.

Als je onze studies download overweeg dan om een donatie te doen om ons werk te ondersteunen zodat wij ook in de toekomst onze materialen vrij beschikbaar kunnen blijven maken.
_______________________

Er zijn een aantal manieren waarop je met Love God Greatly mee kan doen de komende weken:

  • Volg onze LGG Facebook pagina! We posten het vers van de dag, links naar onze blogs en extra bemoediging tijdens de studie en tussendoor. Doe met ons mee en deel met elkaar wat je leert tijdens de studie! 
  • Wil je meedoen via e-mail, Whatsapp of Signal? Stuur een mailtje naar [email protected]!
  • Volg ons via Instagram @LoveGodGreatlyNederlands voor bemoedigende posts, deel jouw eigen studiemoment en gebruik #LoveGodGreatlyNederlands.
  • Deze studie hebben we elke woensdag een passende blog op onze website.
  • Vind onze leesplannen en overdenkingen op de YouVersion bijbelapp het weekend voor de studie begint. Open de app en zoek op Love God Greatly. Nodig je vriendinnen uit om op zondag 6 augustus 2023 samen te starten met gebed en introductie.
  • Nodig je vriendinnen, zussen, moeder, oma, buren en collega’s uit om samen Gods Woord open te doen. Samen zijn we sterker!

Kies de manier die het beste past bij jou!