Blijven lezen tussen twee studies! (Tussentijds Leesplan)

We hebben wat nieuws voor je!  

Als je al een tijdje meedoet met de Bijbelstudies van Love God Greatly, dan weet je dat er tussen de studies altijd een onderbreking is van zo’n twee weken. We weten dat het soms best wel lastig is om consequent Bijbel te blijven lezen. Voor veel mensen zorgen die twee weken tussen de studies ervoor dat de vaart er een beetje uit gaat en dat het dan moeilijk is om geregeld te blijven lezen.

Na de studie Angst & Bezorgdheid willen we je daarom een extra leesplan aanbieden om je te helpen om Gods Woord te blijven bestuderen in de tussentijd. Dit nieuwe, korte leesplan kan je helpen om te schakelen tussen deze studie en de volgende. Hieronder kun je het plan vinden.

We geloven echt dat Gods Woord krachtig en effectief is. We willen je graag helpen om elke dag tijd apart te zetten om de Bijbel te bestuderen. We hebben in onze vorige studie zoveel geleerd over angst en bezorgdheid; over hoe je op God kunt vertrouwen en hoe je jouw zorgen aan Hem kunt geven. We schakelen nu over naar het boek Handelingen en in dat boek zullen we zoveel voorbeelden daarvan zien! Er waren veel momenten waarop de mensen uit de vroege kerk bang waren en we lezen in Handelingen hoe ze bemoedigd werden om te blijven geloven en om het evangelie te blijven vertellen.

Blijf je met ons meelezen?

Tussentijds leesplan

Angst en bezorgdheid naar In Zijn kracht

WEEK 1

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG

WEEK 2

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

DONDERDAG

VRIJDAG