Aankondiging nieuwe studie “Van gebrokenheid naar herstel”; het bijbelboek Nehemia

“Van gebrokenheid naar herstel”

Is er ooit een moment geweest dat jij je gebroken voelde en niet wist waar je terecht kon of wat je nu moest doen? Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet meer kon herstellen wat je was kwijtgeraakt of dat je situatie uitzichtloos was? 

 

Er is goed nieuws! God is altijd aan het werk, ongeacht of wij dat kunnen zien. Hij is Degene die elk leven kan herstellen en uitkomst kan bieden in alle omstandigheden, bij elke verkeerde keuze en elke pijnlijke ervaring.

Het volk van Juda was ver van God, gebroken en zonder bescherming, maar God liet het daar niet bij. Hij gebruikte een trouwe man om het volk bij Hem terug te brengen en hen te leiden bij de wederopbouw van de muren van Jeruzalem. God hersteld het volk, geestelijk en fysiek, en Hij was met hen bij elke stap.

God is altijd getrouw om Zijn werk in ons en door ons tot een goed einde te brengen. Van gebrokenheid tot herstel is een zesweekse Bijbelstudie over het Bijbelboek Nehemia, waarin we leren wat onze reactie moet zijn als we zien dat God machtig in ons leven werkt.

 

Doe samen met ons deze studie, met een studiegids of via YouVersion. Meer materiaal, zoals blogs, zijn op onze website te vinden. Bestudeer samen met ons Nehemia en nader tot de God die herbouwt, herstelt en verlost!

LOVEGODGREATLY.NL

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente