Aankondiging nieuwe studie ‘Eeuwige zekerheid’ Het evangelie van Johannes.

Wat gebeurt er als wij sterven? Dat is één van de grootste en meest verootmoedigende vraagstukken van het leven. We willen hier vrede mee hebben en verlangen naar de zekerheid dat er meer is na het einde van ons leven hier op aarde. Hoe kunnen wij hier echter zeker van zijn? Hoe kunnen we er zeker van zijn dat de onvermijdelijke dood niet het einde is?

Maar deze zijn beschreven, opdat u gelooft dat Jezus de Christus is, de Zoon van God, en opdat u, door te geloven, het leven zult hebben in Zijn Naam. – Johannes 20:31

Het Evangelie van Johannes is een verslag van het leven van Jezus. In dit boek vinden we antwoorden op veel van de schijnbaar onoplosbare vraagstukken van het leven. De schrijver Johannes geeft ons een doordachte uiteenzetting van wie Jezus is en waarom Hij voor ons in deze tijd belangrijk is.

Door het Evangelie van Johannes te lezen komen we erachter wat het betekent om in Jezus te geloven en wat het betekent om eeuwig leven te hebben. Zijn doel en boodschap zijn duidelijk. We kunnen Johannes’ getuigenis van Jezus lezen in de wetenschap dat hij ons niet wil misleiden, maar ons de hoop en vrede wil geven die alleen in Jezus gevonden kunnen worden.

Als je ooit vragen hebt gehad over het geloof is deze Bijbelstudie voor jou. Eeuwige Zekerheid is een zes weekse Bijbelstudie, speciaal geschreven om jou te helpen begrijpen Wie Jezus is, waarom Hij gekomen is en wat het betekent om Hem te volgen. Eeuwige Zekerheid zal jouw kennis van Wie Jezus is verdiepen, ongeacht of je nog nooit op Hem hebt vertrouwd of dat je al jarenlang de weg met Hem gaat.

We hopen dat je met ons meedoet met deze studie van het Evangelie van Johannes die start op maandag 7 maart. Op onze website, Facebook, Instagram en YouVersion kan je studiemateriaal vinden. Ook kan je met anderen in contact komen om samen deze studie te volgen en beter te leren begrijpen waarom Jezus de Zoon van God is en de enige Weg tot het eeuwige leven.

 

Gerelateerde bijbelstudies

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente