Aankondiging nieuwe studie “De test doorstaan”

Het leven zit vol uitdagingen en er lijkt soms geen einde te komen aan de problemen. Het is moeilijk om hoop te houden als het gevaar van alle kanten lijkt te komen.

De apostel Petrus kende net als wij moeilijke dagen. Hij had te maken met bedreigingen, gevangenisstraffen, liep lichamelijk letsel op en vocht tegen valse beschuldigingen. Toch bleef hij ondanks alles veerkrachtig. Hoe? Omdat hij de kunst van het volhouden leerde, ook in donkere dagen. Te midden van moeilijke tijden wist Petrus zijn leven aan Jezus te verankeren en niet met elke wind mee te waaien.

In ‘De test doorstaan’ zullen we de eerste en tweede Petrusbrief bestuderen.
Deze brieven zijn nu net zo relevant als in de tijd dat Petrus ze schreef. Ze vormen een belangrijk kompas om ook in onze tijd met zijn specifieke uitdagingen door het leven te navigeren.

Petrus moedigt de vroege christenen, en ook ons, aan om standvastig te blijven in Gods Woord. Hij deelt woorden van wijsheid en onwrikbare hoop. Hij laat zien hoe ook wij een zegevierend leven kunnen leiden waarin God wordt geëerd.

Doe deze studie met ons mee en gebruik onze studiegids of volg ons op onze social media. Je kunt meer materiaal online vinden, zoals blogs en bijbelstudiegroepen. Je kan onze studie volgen via YouVersion. Als we ons samen in Gods Woord verdiepen, kunnen we leren hoe we zegevierend kunnen leven te midden van onze beproevingen en verdrukkingen.

LOVEGODGREATLY.COM


LOVEGODGREATLY.NL

Gerelateerde bijbelstudies

Er is geen bijbelstudie gevonden

Ontvang meldingen van nieuwe blogs

Meest recente